NL

Belangrijke informatie over vergoedingen kraamzorg in 2018 via zorgverzekeraar

Heb jij een zorgverzekering afgesloten bij onderstaande verzekeraars en ben je bij ZiNkraamzorg ingeschreven? Dan verandert het één en ander in 2018. Helaas hebben wij voor 2018 geen contract met onderstaande zorgverzekeraars.

  • Salland Zorgverzekeringen
  • Hollandzorg
  • Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar

Dit kan betekenen dat je niet de volledige kraamzorguren vergoed krijgt van je zorgverzekeraar. Het verschilt per verzekeraar wat de tarieven hiervoor zijn. Check dus van te voren goed bij je zorgverzekeraar wat de beste optie voor jou is.

Wat kun je doen?

Er zijn meerdere opties voor jou als klant van de bovenstaande zorgverzekeraars:

A. Je stapt over naar een andere zorgverzekeraar

Met alle andere verzekeraars in Nederland hebben wij wel een contract afgesloten. Je kunt er dus voor kiezen om over te stappen naar één van deze verzekeraars. Let ook hier goed op wat je aanvullende polis biedt aan urenvergoeding voor kraamzorg. Dit kan per verzekeraar verschillen.

Wil je een overstap maken naar een andere verzekeraar? Doe dit dan voor 1 januari 2018. Zou je je wijziging ook aan onze afdeling Klantadvies willen doorgeven via 088 77 88 588 of via info@zinkraamzorg.nl

B. Je blijft bij je huidige verzekeraar

Kies je voor deze optie en blijf je dus bij één van bovenstaande zorgverzekeraars in 2018, dan is het belangrijk om goed te checken bij je verzekeraar welke polis jij hebt en op welke aanvullende voorwaarden jij kunt rekenen. Eventueel kun je hier nog wijzigingen in aanbrengen voor 1 januari 2018.

Je kunt met een zorgverzekeraar uit bovenstaand lijstje nog steeds kraamzorg bij ons afnemen. Waar mogelijk zullen wij de facturatie rechtstreeks met je zorgverzekeraar regelen. Is facturatie via de zorgverzekeraar niet mogelijk of voor een gedeelte niet mogelijk, dan zal je van ons een factuur toegestuurd krijgen, welke moet worden betaald. Onze afdeling Klantadvies kan je hierover meer informatie geven.

Spreekt geen van deze opties je aan?

Neem dan contact op met onze Klantadviseurs. Zij vertellen je wat er mogelijk is voor jouw specifieke situatie en wat je moet regelen met je zorgverzekeraar vóór 1 januari 2018. Mocht je besluiten toch niet voor onze kraamzorg te kiezen? Ook dan kun je contact met onze Klantadviseurs opnemen.

Contact met onze Klantadviseurs

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 18.00 uur
T 088 - 77 88 588
E info@zinkraamzorg.nl