NL

Kom werken en leren bij ZiNkraamzorg

Kraamverzorgenden zijn hard nodig. Het is een eervol, belangrijk beroep. En bovendien uniek in de wereld! Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid om deze vakvrouwen (en gelukkig ook wel eens vakmannen) op te leiden.

Beroeps Opleidend Leren (BOL)

Voor stagiaires van kraamzorgopleidingen

Als je de opleiding Verzorgende IG niveau 3 volgt, kun je twintig weken stagelopen gedurende de drie jaar dat je opleiding duurt. Je doet, onder toeziend oog van een gediplomeerd kraamverzorgende, ervaring op bij onze gezinnen. Je kunt ons altijd benaderen voor een stageplaats, ongeacht bij welke opleiding je bent ingeschreven. Je krijgt een stagevergoeding conform de Cao Kraamzorg.

Ben jij een topstagiaire die laat zien waar het vak om draait? Dan heeft ZiN na je opleiding vrijwel zeker een baan voor je.

KraamTalent

Is jouw ROC aangesloten bij KraamTalent, geef dat dan aan bij je sollicitatie. Dan garanderen wij je namelijk een stageplaats en is de kans levensgroot dat we je in dienst nemen na je afstuderen. Meer informatie vind je in de brochure van KraamTalent. Deze ROC zijn aangesloten bij KraamTalent: MBO College Hilversum, MBO College Almere, ROC ASA locatie Amersfoort, ROC ID College, Gezondheidszorg College ROC Midden Nederland locaties Utrecht en Amersfoort.

Beroeps Begeleidend Leren (BBL)

Als leerling kraamverzorgende bij ons in dienst

Indien er weer een BBL-traject bij ons start, kun je via ons deelnemen aan een opleiding tot kraamverzorgende. Daarbij combineer je leren met betaald werken. Wil jij vooruit, van je fouten kunnen leren en jezelf blijven verbeteren? Zet jij je optimaal in om snel te groeien naar zelfstandige zorg in onze gezinnen? Met die instelling krijgen wij energie van jou! Als jij wil investeren in je groei, dan doen wij dat ook. We ondersteunen en begeleiden je met plezier.

Je doet, onder toeziend oog van een gediplomeerd kraamverzorgende, ervaring op bij onze gezinnen. We zijn met name op zoek naar collega’s die een overstap willen maken vanuit een aanverwante beroepsgroep naar de kraamzorg.

Meer informatie over onze huidige vacatures en opleidingsmogelijkheden, vind je hier bij onze Vacatures.

Even opletten!

Dit is namelijk belangrijk als je ons benadert voor een stage- of leerwerkplek:

  • Je bent minimaal 18 jaar voor de BOL-opleiding.
  • Je bent minimaal 21 jaar voor de BBL-opleiding.
  • Je hebt minimaal een VMBO-opleiding kader, gemengd of theoretische leerweg, waarbij twee vakken op C niveau met een diploma zijn afgesloten.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs; het bezit van een auto is een pré.
kraamverzorgende