NL

Amersfoort, Utrecht, Maarssen, Ede/Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Amsterdam , Amstelveen ,Gouda, Sliedrecht, Zeeland, Limburg en Brabant

Interne opleiding Kraamspecialisatie voor Verzorgende IG

Ben jij een gediplomeerd verzorgende IG die zich altijd al heeft willen specialiseren in de kraamzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze teams in de regio's Amersfoort, Utrecht, Maarssen, Ede/Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Amsterdam , Amstelveen ,Gouda, Sliedrecht, Zeeland, Limburg en Brabant bieden je nu de kans de kraamspecialisatie te behalen in vier maanden middels een interne opleiding.

Functie

ZiNkraamzorg biedt jou als Verzorgende IG de mogelijkheid om in drie tot vier maanden de benodigde deelkwalificaties te halen door middel van een interne training. Als kraamverzorgende ben je steeds getuige van een bijzondere gebeurtenis. Bij een goede start voor onze gezinnen vervul jij een bepalende rol. Jij geeft professioneel invulling aan die verantwoordelijkheid. Dáár ga jij voor. Dáár heb jij de juiste instelling voor. En je weet dat ZiNkraamzorg je alle ruimte en ondersteuning geeft.

Ben jij die professionele, flexibele kraamverzorgende in spé die het verschil wil maken in onze gezinnen? Als gediplomeerd Verzorgende IG kun je meteen solliciteren. De start van de specialisatie staat gepland voor september 2019.

Verzorgende IG omscholing tot kraamverzorgende Utrecht

Wat vragen wij?

 • Een diploma Verzorgende IG, of soortgelijk diploma (ziekenverzorgende, bejaardenverzorgende, MDGO-VZ; MDGO-VP; verpleegkundige niv. 4 of 5
 • Je bent woonachtig in bovengenoemde plaatsen of omgeving
 • Je beleeft plezier aan het bieden van de beste zorg
 • Je bent enthousiast, representatief en flexibel ten aanzien van de werkuren
 • Je bent in bezit van rijbewijs en auto

Wat bieden wij?

Je krijgt een gedegen scholing en inwerkperiode. Er is regelmatig overleg en je krijgt de mogelijkheid tot bijscholing. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste (medische) ontwikkelingen. We hebben onze arbeidsvoorwaarden prima geregeld middels een branche erkende CAO. Het salaris (FWG schaal 35) is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wie zijn wij?

Waar wij het verschil maken bij ZiNkraamzorg, is in de manier waarop we met elkaar omgaan, hoe we ons inzetten voor onze gezinnen en wat we van elkaar verwachten. Iedereen kan helemaal zichzelf zijn – ook jij. Want op jouw eigen wijze geef jij een professioneel en vriendelijk gezicht aan ZiNkraamzorg.

Starten met de opleiding? Solliciteer direct.

Wil je in september starten bij ZiNkraamzorg?
Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen en je motivatie en CV in te sturen.

Solliciteer op deze functie

         Geen bestand geselecteerd...
         kies bestand...
         verwijder bestand...
          Geen bestand geselecteerd...
          kies bestand...
          verwijder bestand...