NL

Woerden

Medewerker Planning en Inzet

Voor onze afdeling in Woerden zijn we op zoek naar een collega Planning en Inzet. Ben jij die no nonsense en klantgerichte persoon die klaar is voor een nieuwe uitdaging?

Functie

Als medewerker Planning en Inzet zorg je voor een optimale inzet van de kraamverzorgenden bij onze klanten. Je maakt korte termijn planningen op basis van beschikbaarheid en zorgvraag. Daarnaast beantwoord je planningsvragen van kraamverzorgenden en heb je contact met verloskundigen, ziekenhuizen en verzekeraars. Je verzorgt de informatievoorziening en -uitwisseling met betrekking tot de inzet met de Manager Operations. Je denkt mee om de optimale match te maken voor zowel de klant, de kraamverzorgende en de organisatie.

Werken in het weekend en op feestdagen is een onderdeel van je werk. De werktijden zijn flexibel, op basis van een rooster. In de avond en nacht werk je vanuit huis waar je de inzet van kraamverzorgenden regelt en diverse vragen van klanten beantwoordt. Het is dus belangrijk dat je flexibel (24/7) inzetbaar bent.

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt een aantoonbaar MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt 3-5 jaar ervaring als planner
 • Ervaring met gangbare automatiseringssystemen is een pré
 • Je bent iemand die denkt in kansen en oplossingen en vindt het een sport om de planning passend te maken. Als persoon ben je flexibel, stressbestendig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Daarnaast beschik je over zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Informatie over ZiNkraamzorg

Of het nu de roze wolk is of dat het anders loopt: we zijn er voor onze gezinnen. Kraamzorg is ongelooflijk belangrijk voor kersverse ouders; het is een enorme verandering om een kind te krijgen. Daarom doet ZiNkraamzorg er alles aan om het hele gezin een heerlijke kraamtijd te geven. Dat doen we met liefde en toewijding bij zo’n 8.500 gezinnen per jaar. Met meer dan zeshonderd kraamverzorgenden en vele andere collega’s werken we nagenoeg in het hele land. Daarmee is ZiNkraamzorg een van de grotere aanbieders van kraamzorg in Nederland. Maar dat is niet hetzelfde als ‘groot en log’! We zijn lokaal verankerd en betrokken.

foto medewerker telefoon computer

Wat bieden wij?

 • Een leuke, uitdagende en afwisselende functie waar ruimte is voor het nemen van initiatief.
 • Een tijdelijk contract (met uitzicht op een vast dienstverband) van 24-32 uur per week.
 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld middels de CAO Kraamzorg. Het salaris (FWG schaal 35-40) is afhankelijk van jouw ervaring. En wij bieden een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Last but not least: een gezellig en collegiaal team.

Meer informatie en solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nicandra Groen, Manager Operations ZiNkraamzorg, telefoon: 06 – 53 99 33 45.

Solliciteren kan door onderstaand formulier in te vullen en te versturen samen met je motivatie en CV.

De gesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze functie

         Geen bestand geselecteerd...
         kies bestand...
         verwijder bestand...
          Geen bestand geselecteerd...
          kies bestand...
          verwijder bestand...