NL

Utrecht-Oost

Teammanager Utrecht-Oost

Kraamzorg is mensenwerk. Kraamzorg is in beweging. Lokale zichtbaarheid, samenwerking en kwaliteit van zorg zijn aspecten die het succes van de organisatie mede bepalen. Ben jij de verbindende schakel tussen medewerkers, klanten en verloskundigen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

In deze functie draait het om drie zaken: we willen tevreden medewerkers, tevreden klanten en tevreden verloskundigen. Alles wat je doet, is vanuit dat gedachtengoed.

Je bent als Teammanager een lokale ondernemer. Dichtbij je medewerkers, klanten en verloskundigen. In deze key-functie geef je leiding aan meerdere teams van kraamverzorgenden. Je stuurt op inzet, kwaliteit en hebt oog en aandacht voor de ontwikkeling van je team en individuele medewerkers.

Voor de verloskundigepraktijken binnen jouw werkgebied ben jij, uiteraard samen met jouw team, hét gezicht van de organisatie. Je voert voor een deel zelf het intakegesprek bij de klant en evalueert tijdens de zorg of alles naar wens verloopt. Kortom, je weet wat er speelt binnen jouw werkgebied op allerlei vlakken.

Je bent onderdeel van een groep Teammanagers met verschillende expertises en werkt nauw samen met een Manager Operations en de centrale planning. Je wordt aangestuurd door de Manager Geboortezorg.

Ons hoofdkantoor is in Woerden gevestigd, maar de locatie waar je werkt is flexibel. We bespreken de opties graag met je.

Wie zoeken wij?

Mensen die werken met passie en plezier en die goed zelfstandig kunnen opereren. Je bent pragmatisch ingesteld, besluitvaardig en resultaatgericht. Je bent mensgericht, toegankelijk en je weet mensen te inspireren. Contacten leggen en samenwerking zoeken en versterken ligt in je natuurlijke aard en geeft je energie.

Verder beschik jij over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Aansturende/leidinggevende kwaliteiten
 • Een ondernemende en flexibele instelling
 • Een empathisch vermogen
 • Goede sociale vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Kom jij ons verrassen met jouw toegevoegde waarde?

Waarom werken bij ZiNkraamzorg?

 • Je gaat aan de slag bij de leukste en meest professionele kraamzorgorganisatie van Nederland.
 • Je krijgt volop ruimte om jouw kennis en kunde te vergroten.
 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld middels de CAO Kraamzorg. Het salaris (FWG schaal 50) is afhankelijk van jouw ervaring.
 • Wij bieden een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • En je krijgt er een paar hele leuke en gezellige collega’s bij.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Laura Latenstein van Voorst, manager Geboortezorg via 06-10 92 96 84.

Solliciteer op deze functie

         Geen bestand geselecteerd...
         kies bestand...
         verwijder bestand...
          Geen bestand geselecteerd...
          kies bestand...
          verwijder bestand...

           Solliciteren?

           Solliciteren kan tot 1 april a.s. Klik op de button 'solliciteer direct' hieronder en stuur je motivatiebrief en cv mee.