NL

Omgeving Amersfoort

Partusassistenten Amersfoort en omgeving

Ben je gediplomeerd kraamverzorgende of student Verloskunde (3e jaars)? Kom dan ons partusteam in omgeving Amersfoort versterken en assisteer de verloskundige bij (thuis)bevallingen!

Assisteren bij de bevalling

Als onderdeel van het partusteam werk je met een vast team op rooster, met als doel het verlenen van de beste partusassistentie in de ziekenhuizen in de regio Amersfoort (o.a. het Meander Medisch Centrum en het Tergooi) én bij onze gezinnen thuis.

Je bent keer op keer getuige van een bijzondere gebeurtenis die voor jonge ouders een grote verandering inhoudt. Bij een bevalling van onze gezinnen vervul jij samen met de verloskundige een belangrijke rol. Jij geeft professioneel invulling aan die verantwoordelijkheid. Dáár ga jij voor. Dáár heb jij de juiste instelling voor. En je weet dat ZiNkraamzorg je daarvoor alle ruimte geeft.

Als derdejaars student Verloskundige is dit een mooie kans om naast je studie praktijkervaring op te doen voor de toekomst. We verwelkomen je graag in ons team!

Meer informatie?

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Teammanager Danielle Kloosterman via 06-23296583

Solliciteer op deze functie

         Geen bestand geselecteerd...
         kies bestand...
         verwijder bestand...
          Geen bestand geselecteerd...
          kies bestand...
          verwijder bestand...