NL

Amsterdam en Utrecht

Kraamverzorgenden Duobaan

Je bent keer op keer getuige van een bijzondere gebeurtenis die voor jonge ouders een grote verandering inhoudt. Bij een goede start voor onze gezinnen vervul jij een bepalende rol. Jij geeft professioneel invulling aan die verantwoordelijkheid. Dáár ga jij voor. Dáár heb jij de juiste instelling voor. En je weet dat ZiNkraamzorg je daarvoor alle ruimte geeft. In de regio’s Amsterdam en Utrecht e.o. werken wij met het concept “duobanen”.

Bedrijfsinformatie

Of het nu de roze wolk is of dat het anders loopt: we zijn er voor onze gezinnen. Kraamzorg is ongelooflijk belangrijk voor kersverse ouders; het is een enorme verandering om een kind te krijgen. Daarom doet ZiNkraamzorg er alles aan om het hele gezin een heerlijke kraamtijd te geven. Dat doen we met liefde en toewijding bij zo’n 8.500 gezinnen per jaar. Met meer dan vierhonderd kraamverzorgenden en vele andere collega’s werken we nagenoeg in het hele land. Daarmee is ZiNkraamzorg een van de grotere aanbieders van kraamzorg in Nederland. Maar dat is niet hetzelfde als ‘groot en log’! We zijn lokaal verankerd en betrokken.

Functie

Je werkt altijd samen met je vaste duo partner en geeft de klant de volledige acht dagen kraamzorg. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de invulling van de volledige zorg. Als voorbeeld bij een 50% dienstverband: de zorg wordt opgestart door jou en je draagt dit na 4 dagen over aan je duo partner die de zorg dan vol maakt en afsluit. Deze duo partner start na 3 dagen rust de volgende zorg weer op en wordt dus vervolgens na 4 dagen weer afgelost door jou. Met deze werkwijze werkt je, uitzonderingen daargelaten, in principe niet langer dan 4 dagen achter elkaar. Tevens zit er normaal gesproken 11 dagen rust tussen het opstarten van een zorg en de volgende zorg weer overnemen van de duo partner. Jullie hebben de regie, samen zorg je voor een fantastische week bij het kersverse gezin.

Wie zoeken wij ?

Ben jij een ervaren kraamverzorgende, met de benodigde diploma’s en een registratie bij het Kennis Centrum Kraamzorg? Ben jij op zoek naar een mogelijkheid om niet de volle acht dagen achtereen te werken? Je komt te werken in een klein vast team dat gevormd is rondom verloskundigenpraktijken

Heb je nog geen vaste duo partner maar ben je toch geïnteresseerd? Geen probleem! Meld je aan, dan leren we jou kennen en maken we een match met een andere (huidige of nieuwe) collega.

Voorwaarden

 • Kunnen werken in een duo
 • Flexibel kunnen zijn indien de duo partner niet inzetbaar is.
 • Bij een duobaan hoort een contract van maximaal 18uur per week. (50%)

Interesse ?

Deze vacature is voor interne en externe kraamverzorgenden.

Voor meer informatie over de functie kunnen externe kandidaten contact opnemen met Nanette Ezerman, HR manager ZiNkraamzorg, telefoon: 06 - 10 93 54 04. Interne kandidaten kunnen voor meer informatie en voor hun sollicitatie terecht bij hun teammanager.

Klik op de button 'solliciteer direct' en stuur je motivatiebrief en cv mee. De gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze functie

         Geen bestand geselecteerd...
         kies bestand...
         verwijder bestand...
          Geen bestand geselecteerd...
          kies bestand...
          verwijder bestand...