NL

Amsterdam en Utrecht

Kraamverzorgenden Bevallings-en opstartteam (BOT)

Je bent keer op keer getuige van een bijzondere gebeurtenis die voor jonge ouders een grote verandering inhoudt. Bij een goede start voor onze gezinnen vervul jij een bepalende rol. Jij geeft professioneel invulling aan die verantwoordelijkheid. Dáár ga jij voor. Dáár heb jij de juiste instelling voor. En je weet dat ZiNkraamzorg je daarvoor alle ruimte geeft.

Bedrijfsinformatie

Of het nu de roze wolk is of dat het anders loopt: we zijn er voor onze gezinnen. Kraamzorg is ongelooflijk belangrijk voor kersverse ouders; het is een enorme verandering om een kind te krijgen. Daarom doet ZiNkraamzorg er alles aan om het hele gezin een heerlijke kraamtijd te geven. Dat doen we met liefde en toewijding bij zo’n 8.500 gezinnen per jaar. Met meer dan vierhonderd kraamverzorgenden en vele andere collega’s werken we nagenoeg in het hele land. Daarmee is ZiNkraamzorg een van de grotere aanbieders van kraamzorg in Nederland. Maar dat is niet hetzelfde als ‘groot en log’! We zijn lokaal verankerd en betrokken.

Functie

Als kraamverzorgende van het bevallings- en opstartteam (BOT) ben je gespecialiseerd in de ondersteuning en assistentie bij de bevalling. Je verzorgt, observeert en controleert de pasgeboren baby en de kraamvrouw en zorgt voor een optimale (medische) ondersteuning. Je maakt onderdeel uit van een zelfstandig team. Je werkt op rooster en bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het invullen van dit rooster. Als partus assistent werk je mee aan de meest veilige start van een nieuw leven. Er wordt gewerkt in wachtblokken van 12 uur. Tijdens deze 12 uurswacht word je onbeperkt ingezet voor bevallingsassistentie (zowel thuis als in het ziekenhuis) en opstart.

Wie zoeken wij ?

Kraamverzorgenden die in teamverband kunnen en willen werken waarin je met elkaar verantwoordelijkheid draagt voor het invullen van het rooster. Daarnaast wordt een beroep op je flexibiliteit gedaan (o.a. invallen bij afwezigheid collega’s). Je moet minimaal 3 wachtblokken per maand willen werken om vakbekwaam te blijven en de continuïteit te waarborgen.

Voorwaarden

 • Kunnen werken in een team.
 • Flexibel kunnen zijn.
 • Contract van minimaal 5% tot maximaal 30% (min-max contract ook mogelijk met 30% als max).
 • Minimaal 3 wachtblokken van 12 uur per maand willen werken.

Interesse ?

Deze vacature is voor interne en externe kraamverzorgenden.

Voor meer informatie over de functie kunnen externe kandidaten contact opnemen met Michaël Kleywegt, HR adviseur ZiNkraamzorg, telefoon: 06 - 10 93 54 04.

Solliciteren kan tot 20 mei 2017. Klik op de button 'solliciteer direct' en stuur je motivatiebrief en cv mee.

De gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats, vanaf 1 juni starten we met het BOT.

Interne kandidaten kunnen voor meer informatie en voor hun sollicitatie terecht bij hun teammanager

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze functie

         Geen bestand geselecteerd...
         kies bestand...
         verwijder bestand...
          Geen bestand geselecteerd...
          kies bestand...
          verwijder bestand...