NL

Woerden

HR medewerker

Ben jij op zoek naar een veelzijdige nieuwe uitdaging als HR medewerker? Dan zoeken wij jou voor onze HRM afdeling bij Zorg in Nederland!

Op de afdeling HRM ondersteunen wij de leidinggevenden bij de administratieve werkzaamheden rondom hun medewerkers. We begeleiden de werving en selectie, verzorgen de planning van opleiding. We zorgen ervoor dat alle informatie up-to-date is, dat handleidingen zijn bijgewerkt, dossiers op orde en we staan (toekomstige) medewerkers correct en vriendelijk te woord. Kortom: een veelzijdige en drukke baan! Heb jij daar ZiN in? Stuur ons dan jouw motivatie!

Bedrijfsinformatie

Zorg in Nederland is de moederorganisatie waaronder de labels van ZiNkraamzorg en de Kraamvogel kraamzorg verlenen. Met ruim 1400 medewerkers biedt Zorg in Nederland kraamzorg in heel Nederland aan zo’n 22.000 gezinnen per jaar. Zorg in Nederland is gevestigd in Woerden en daar zijn alle ondersteunende diensten samengebracht. Je vindt er financiën, ICT, Marketing & Communicatie en HRM.

Functie HR medewerker

Als HR medewerker ben je een administratieve topper: je werkt snel, maar bent zorgvuldig en werkt netjes. Je bent handig met (personeel)systemen.

Een groot deel van je tijd zal je bezig zijn met de verwerking van digitale personeelsmutaties in het systeem en het te woord staan van mensen. Je verstrekt informatie en zorgt ervoor dat de personeelsadministratie op orde is. De HR processen houd je up-to-date voor het werkveld en de HKZ-certificering. Je ondersteunt ten aanzien van de opleidingsplanning, de werving en selectie en ziet kansen om de dienstverlening te verbeteren.

Het ontzorgen van de verschillende bedrijfsonderdelen is de voornaamste doelstelling. Hierin kansen zien en de dienstverlening naar een hoger plan tillen vind je dus een echte uitdaging!

Wie zoeken wij?

Een HR medewerker voor minimaal 24 uur per week. Werkdagen zijn in overleg vast te stellen, we verwachten hierin flexibiliteit op momenten dat dit nodig is. Je bent proactief, dienstverlenend, je houdt van aanpakken en niet geheel onbelangrijk: je bent dol op samenwerken en hebt humor.

Je functioneert op minimaal MBO+ niveau en hebt een opleiding gedaan in de richting van HRM. In plaats van het benoemen van de benodigde diploma’s, bespreken wij liever jouw talent en motivatie.

Wat bieden wij?

 • Een leuke en afwisselende functie voor 24 uur
 • Standplaats Woerden
 • Een contract voor een jaar, met intentie tot verlenging
 • Salaris conform de CAO Kraamzorg FWG 40
 • Startdatum bij voorkeur zo spoedig mogelijk

Contact

ZiN in een gesprek? Stuur jouw motivatiebrief met CV via onderstaand formulier en wellicht tot ziens in Woerden!

Solliciteer op deze functie

         Geen bestand geselecteerd...
         kies bestand...
         verwijder bestand...
          Geen bestand geselecteerd...
          kies bestand...
          verwijder bestand...