NL

Woerden

Facturatiemedewerker

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, administratieve functie met veel eigen verantwoordelijkheid? Dan zoeken wij jou als Facturatie Medewerker bij Zorg in Nederland!

Over de functie

Als Medewerker Facturatie ben je werkzaam binnen het team Financiën. Het accent in deze functie ligt op facturatiewerkzaamheden en een groot deel van de dag ben je bezig met de voorbereidingen van deze facturatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de declaraties en correspondenties met zorgverzekeraars, particulieren en andere externe organisaties. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de administratieve verwerking omtrent samenwerking met ZZP en collega kraaminstellingen. Ben jij proactief, oplossingsgericht en zie jij het als een uitdaging om onze facturatie efficiënt te laten verlopen? Dan is dit de baan voor jou!

Wie zoeken wij?

Je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding en aantoonbare ervaring met bovenstaande werkzaamheden. Je beheerst Microsoft Office uitstekend en het is een pré als je kennis hebt van ISK. Je beschikt over een uitstekende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift. Je bent allround op administratief gebied en pakt met veel enthousiasme het werk op. Verder ben sterk in je communicatie, flexibel, nauwkeurig en heb je cijfermatig inzicht.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende functie voor 18-24 uur (werkdagen in overleg)
 • Standplaats Woerden
 • Een contract voor 12 maanden
 • We bieden een passend salaris (FWG 35 Cao Kraamzorg)
 • Startdatum z.s.m

Bedrijfsinformatie

Zorg in Nederland is de moederorganisatie van ZiNkraamzorg en de Kraamvogel. Met ruim 1.300 medewerkers biedt Zorg in Nederland kraamzorg in heel Nederland aan zo’n 22.000 gezinnen per jaar. De afdeling ‘Financiën’ is een zelfstandige afdeling, maar werkt intensief samen met de andere afdelingen op ons hoofdkantoor in Woerden en de verschillende regio's in het land. Meer informatie: www.zorginnederland.nl

Meer info?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Samantha Michon, Recruiter, via 088-7788503 (maandag t/m vrijdag)

Stuur je motivatie en CV voor 23 april naar sollicitatie@zorginnederland.nl of via onderstaande link. De eerste gesprekken zullen gevoerd worden op 25 april 2019.

Solliciteer op deze functie

         Geen bestand geselecteerd...
         kies bestand...
         verwijder bestand...
          Geen bestand geselecteerd...
          kies bestand...
          verwijder bestand...