NL

Regioteam Wonderwereld

Westlandgracht 27
1058 TK Amsterdam
088-77 88 588
wonderwereld@zinkraamzorg.nl
Bevallingslijn: 06-10 91 75 44

ZiNkraamzorg Wonderwereld

Wanneer je kiest voor ZiNkraamzorg Wonderwereld, dan kies je voorkraamzorg met een vertrouwd gevoel. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren en zorgen dat je kraamtijd onvergetelijk zal zijn. Zij houden rekening met de wensen van jou en je gezin en fungeren tijdens de kraamweek als eerste hulp bij het verzorgen van je pasgeboren baby.

Bij ZiNkraamzorg Wonderwereld werkt een hecht team vankraamverzorgenden. Naast het vaste team van kraamverzorgenden met een regulier contract hebben wij ook een vaste groep met kraamverzorgenden die op freelance basis werkzaam zijn. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel opereren en optimaal aan een voorkeur voor een specifieke kraamverzorgende voldoen. ZiNkraamzorg Wonderwereld wordt geleid door een vast team van coördinatoren en werkt nauw samen met de omliggende regio's van ZiN.

Werkgebied ZiNkraamzorg Wonderwereld

ZiNkraamzorg Wonderwereld is werkzaam in Haarlem, Zandvoort, Heemstede, Hoofddorp, Vogelenzang en omliggende plaatsen. Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

Moeder met baby