NL

Regioteam De Saenlanden

Westlandgracht 27
1058 TK Amsterdam
088-77 88 588
desaenlanden@zinkraamzorg.nl
Bevallingslijn: 06-10 91 75 44

ZiNkraamzorg De Saenlanden

Wanneer je kiest voor ZiNkraamzorg De Saenlanden, dan kies je voor kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren en zorgen dat je kraamtijd onvergetelijk zal zijn. Zij houden rekening met de wensen van jou en je gezin en fungeren tijdens de kraamweek als eerste hulp bij het verzorgen van je pasgeboren baby.

Bij ZiNkraamzorg De Saenlanden werkt een hecht team van kraamverzorgenden. Naast het vaste team van kraamverzorgenden met een regulier contract hebben wij ook eenvaste groep met kraamverzorgenden die op freelance basis werkzaam zijn. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel opereren en optimaal aan een voorkeur voor een specifieke kraamverzorgende voldoen. ZiNkraamzorg De Saenlanden wordt geleid door een vast van coördinatoren en werkt nauw samen met de omliggende regio's van ZiNkraamzorg.

Werkgebied ZiNkraamzorg De Saenlanden

ZiNkraamzorg De Saenlanden is werkzaam in Zaandam, Wormer, Purmerend, Oostzaan, Krommenie, Assendelft, Zaandijk, Wormerveer en Landsmeer. Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden,neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact meteen vestiging in de buurt.

moeder baby kraamverzorgende