NL

Regioteam Ouverture

Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
088-77 88 588

ZiNkraamzorg Ouverture

Werkgebied ZiNkraamzorg Ouverture

ZiNkraamzorg Ouverture Houten is werkzaam in de gemeenten: Schoonhoven, IJsselstein, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Montfoort, Nieuwegein, Houten, t'Goy, Schalkwijk, Tull en ’t Waal, Culemborg, Zoelmond, Beusichem, Asch, Buren, Erichem, Ravenswaaij, Everdingen, Zijderveld, Hagestein, Hei en Boeicop, Lexmond, Vianen, Leerdam, Middelkoop, Schoonrewoerd, Asperen, Acqouy, Rhenoy, Beesd, Gellicum, Rumpt, Heukelum, Oosterwijk, Est, Everdingen, Geldermalsen, Leerbroek, Noordeloos, Oversingeland, Broek, Zederik,Nieuwland, Herwenen, Hellouw, Haaften, Tuil, Spijk, Vuren, Hoornaar, Meerkerk, Ameide, Kedichem, Zaltbommel, Zuilichem, Brakel, Poederoijen, Aalst, Gameren, Nieuwaal, Bruchem, Kerkwijk, Delwijnen, Nederhemert, Bern, Hedel, Ammerzoden, Well en Kerkdriel.

Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

kraamzorg houten & kraamzorg Culemborg
Ik blijf het bijzonder vinden om tijdens een bevalling in bijvoorbeeld het Geboortehuis, mensen te ondersteunen bij de geboorte van hun kind. Zo'n groot en intiem moment.“ Marie-Jeanne, kraamverzorgende

Team van kraamverzorgenden

ZiNkraamzorg Ouverture heeft een professioneel team van kraamverzorgenden die in de regio wonen en werken. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren, goed opgeleid, bijgeschoold en hebben hart voor hun mooie vak. Zij hebben ervaring in het geven van kraamzorg in alle situaties en gebeurtenissen. Daarbij houden wij rekening met de wensen van jou en je gezin en zullen je voor en tijdens de kraamweek adviseren en ondersteunen. Onze kraamverzorgenden vinden het heel belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor bevallingassisitentie en kraamzorg.

Specialiteiten

Borstvoeding - Lactatiekundige

Zoals alle kraamverzorgenden bij ZiNkraamzorg zijn onze kraamverzorgenden borstvoedinggecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van uw baby. Ook heeft ZiNkraamzorg een lactatiekundige in dienst die bereikbaar is voor vragen of een persoonlijk consult vóór, tijdens en na je kraamtijd. Ook heeft zij lactatiekundig spreekuren waar je kunt binnenlopen. In het activiteitenoverzicht kun je zien wanneer en waar deze plaatsvinden.

Lactatiekundige Petra Jongeneel is bereikbaar op telefoonnummer: 06-23293715.

Samenwerkingpartners

bekijk alles