NL

Regioteam LittleCare

Heulweg 11
2291 BW Wateringen
088-77 88 588
littlecare@zinkraamzorg.nl
Bevallingslijn: 06-10 91 75 44

ZiNkraamzorg LittleCare

Werkgebied ZiNkraamzorg Little Care

ZiNkraamzorg Little Care is werkzaam in de gemeenten Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Dordrecht, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen, Zwijndrecht, Portugaal, Hoogvliet, Nesselande en Hoek van Holland.

Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan zullen wij je in contact brengen met een vestiging dichtbij in de buurt.

We hebben een super leuke week met kraamverzorgster Ank gehad en we zijn goed klaargestoomd door haar om het vanaf nu zelf te doen.“ Marjon en Ronald

Bijzondere kraamtijd

ZiNkraamzorg Little Care heeft een groot professioneel team welke in de gehele regio woont en werkt. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren, goed opgeleid, bijgeschoold en hebben hart voor hun mooie vak. Wij hebben ervaring in het geven van kraamzorg in alle situaties en gebeurtenissen. Daarbij houden wij rekening met de wensen van jou en je gezin en zullen je voor en tijdens de kraamweek adviseren en ondersteunen. Onze kraamverzorgenden vinden het heel belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terugkijkt op een hele mooie kraamtijd. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor kraamzorg en bevallingassisitentie.

In de 7e maand van jouw zwangerschap zullen wij in een intakegesprek alles met je bespreken en je vragen beantwoorden. Je kunt je wensen en behoeften kenbaar maken en wij vertellen wat de kraamverzorgende voor je kan betekenen. Wanneer de bevalling of de kraamperiode start zal de kraamverzorgende er zijn en overleg je samen hoe de kraamperiode ingedeeld zal worden zodat het de periode zal worden die je voor ogen hebt. Zoals alle kraamverzorgenden bij ZiNkraamzorg zijn onze kraamverzorgenden borstvoeding gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van uw baby.

Ook de andere gezinsleden vinden wij belangrijk“ Team Little Care