NL

Regioteam Limburg

Transportlaan 45
6163 CX Geleen
088-77 88 588
info@zinkraamzorg.nl
Bevallingslijn: 06-10 91 75 44

ZiNkraamzorg Limburg

Team Limburg slaat haar vleugels uit over Midden en Zuid Limburg, omgeving van Geleen, Sittard, Beek, Born, Grevenbicht, Echt, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Onderbanken enz. Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

Bij elke bijzondere start, hoort zorg met je hart ♥“ Anke Reintjens - kraamverzorgende

Team Limburg

Als een kraamverzorgende van team Limburg jullie kraamtijd mag verzorgen, dan kies je voor persoonlijke kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Team Limburg is een hecht team kraamverzorgenden met passie voor het vak. Natuurlijk zijn onze gediplomeerde kraamverzorgenden zeer ervaren (enkelen al meer dan 25 jaar in het vak!), en op alle nieuwigheidjes goed bijgeschoold. Maar daarnaast geven ze vooral graag persoonlijke zorg; ze stemmen de zorg af op uw eigen unieke situatie. Ook je partner en oudere kinderen zullen aandacht van haar krijgen.

Het is misschien de eerste dag even wennen, een "vreemde" in huis. Maar je zal ervaren dat de kraamverzorgende snel haar weg zal vinden en een enorme steun en toeverlaat voor jullie zal zijn in de kraamtijd. Naast het verwennen heeft ze veel informatie en tips voor jullie. Ze bewaakt de gezondheid van moeder en kind, is gespecialiseerd in het begeleiden van de borstvoeding, ze werkt nauw samen met de verloskundigen, en laat het huishouden doordraaien zodat jullie samen alle aandacht op jullie kindje kunnen richten.

Zo krijgt je hele gezin de beste start!

ZiNkraamzorg Limburg wordt geleid door regiomanager Ingrid Willems. Ze wordt ondersteund door teamcoördinator Jeannette Simons. Doordat zij allebei uit de zorg komen weten ze waar ze het over hebben. We werken nauw samen met de omliggende regio's van ZiNkraamzorg. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel opereren en zeer regelmatig aan een voorkeur voor een specifieke kraamverzorgende voldoen.

Wij wensen jullie een onbezorgde kraamtijd en een goede start! Graag tot ziens,

Kraamverzorgenden van team Limburg, teamcoördinator en Regiomanager.

Lactatiekundige Heidy gaf me zoveel zelfvertrouwen, dat ik nu nog steeds borstvoeding geef!“ Peter, Hilde en Max (7mnd)

Samenwerkingpartners

bekijk alles