NL

Regioteam Limburg

088-77 88 588

ZiNkraamzorg Limburg

Team Limburg slaat haar vleugels uit over Midden en Zuid Limburg, omgeving van Geleen, Sittard, Beek, Born, Grevenbicht, Echt, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Onderbanken enz. Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

Bij elke bijzondere start, hoort zorg met je hart ♥“ Anke Reintjens - kraamverzorgende

Team Limburg

Als een kraamverzorgende van team Limburg jullie kraamtijd mag verzorgen, dan kies je voor persoonlijke kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Team Limburg is een hecht team kraamverzorgenden met passie voor het vak. Natuurlijk zijn onze gediplomeerde kraamverzorgenden zeer ervaren (enkelen al meer dan 25 jaar in het vak!), en op alle nieuwigheidjes goed bijgeschoold. Maar daarnaast geven ze vooral graag persoonlijke zorg; ze stemmen de zorg af op uw eigen unieke situatie. Ook je partner en oudere kinderen zullen aandacht van haar krijgen.

Het is misschien de eerste dag even wennen, een "vreemde" in huis. Maar je zal ervaren dat de kraamverzorgende snel haar weg zal vinden en een enorme steun en toeverlaat voor jullie zal zijn in de kraamtijd. Naast het verwennen heeft ze veel informatie en tips voor jullie. Ze bewaakt de gezondheid van moeder en kind, is gespecialiseerd in het begeleiden van de borstvoeding, ze werkt nauw samen met de verloskundigen, en laat het huishouden doordraaien zodat jullie samen alle aandacht op jullie kindje kunnen richten.

Zo krijgt je hele gezin de beste start!

Lactatiekundige Heidy gaf me zoveel zelfvertrouwen, dat ik nu nog steeds borstvoeding geef!“ Peter, Hilde en Max (7mnd)

Samenwerkingpartners

bekijk alles