NL

Regioteam Krokus

De Genestetstraat 2
1054 AX Amsterdam
088-77 88 588
amsterdam@zinkraamzorg.nl
Bevallingslijn: 06-10 91 75 44

ZiNkraamzorg Krokus

Wanneer je kiest voor ZiNkraamzorg Krokus, dan kies je voorkraamzorg met een vertrouwd gevoel. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren en zorgen dat je kraamtijd onvergetelijk zal zijn. Zij houden rekening met de wensen van jou en je gezin en fungeren tijdens de kraamweek als eerste hulp bij het verzorgen van je pasgeboren baby.

Bij ZiNkraamzorg Krokus werkt een hecht team vankraamverzorgenden. Naast het vaste team van kraamverzorgenden met een regulier contract hebben wij ook een vaste groep met kraamverzorgenden die op freelance basis werkzaam zijn. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel opereren en optimaal aan een voorkeur voor een specifieke kraamverzorgende voldoen. ZiNkraamzorg Krokus wordt geleid door een vast team van coördinatoren en werkt nauw samen met de omliggende regio's van ZiN.

Werkgebied ZiNkraamzorg Krokus

ZiNkraamzorg Krokus is werkzaam in de gemeenten Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Diemen, Duivendrecht en Ouderkerk Amstel. Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

kraamverzorgende