NL

Regioteam Klein Wonder

Jan Dorrekenskade-Oost 20
2741 HW Waddinxveen
088-77 88 588

ZiNkraamzorg Klein Wonder

Werkgebied ZiNkraamzorg Klein Wonder

In de regio van Klein Wonder zorgen wij voor een goed start voor allen gezinnen in de gemeente en plaatsen Waddinxveen, Gouda, Ammerstol, Benshop, Hekendorp, Polsbroek,Vlist, Zegveld, Benthuizen, Bergambacht, Stolwijk, Berkenwoude,Bodegraven, Boskoop, Gouderak, Haastrecht, Lekkerkerk, Linschoten, Krimpen a/d IJssel, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk a/d IJssel, Oudewater, Ouderkerk, Snelrewaard, Reeuwijk, Schoonhoven, Woerden, Zevenhuizen en Montfoort. Woon je buiten de hierbovengenoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan zullen wij je in contact brengen met een vestiging in de buurt.

Ons team vindt het belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terug kijkt op een goede kraamtijd“ Team Klein Wonder

Bijzondere kraamtijd

Je bent zwanger en dat is een heel bijzondere gebeurtenis. Van harte gefeliciteerd! Een periode waarin veel geregeld moet worden. Eén van die dingen is het regelen van kraamzorg, want de bevalling en kraamtijd zorgen voor een ingrijpende periode in je gezin. ZiNKraamzorg Klein Wonder wil je hier graag bij helpen. Via deze website kun je alle informatie vinden over de voorbereiding op de bevalling en de kraamperiode daarna. ZiNkraamzorg Klein Wonder wenst je een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe.

Wanneer je ervoor kiest je kraamtijd door ZiNkraamzorg Klein Wonder te laten verzorgen, dan kies je voor kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren en zorgen dat je kraamtijd onvergetelijk zal zijn. Zij houden rekening met de wensen van jou en je gezin en fungeren tijdens de kraamweek als eerste hulp bij het verzorgen van je pasgeboren baby. Bij ZiNkraamzorg Klein Wonder werkt een hecht team van kraamverzorgenden en teamcoördinatoren. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel opereren en optimaal aan een voorkeur voor een specifieke kraamverzorgende voldoen. Wij werken nauw samen met de omliggende regio's van ZiNkraamzorg.

In de 7e maand van jouw zwangerschap zullen wij in een intakegesprek alles met je bespreken en je vragen beantwoorden. Je kunt je wensen en behoeften kenbaar maken en wij vertellen wat de kraamverzorgende voor je kan betekenen. Wanneer de bevalling of de kraamperiode start zal de kraamverzorgende er zijn en overleg je samen hoe de kraamperiode ingedeeld zal worden zodat het de periode zal worden die je voor ogen hebt. Zoals alle kraamverzorgende bij ZiNKraamzorg zijn onze kraamverzorgende borstvoeding gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van uw baby.

Borstvoeding

Zoals alle kraamverzorgenden bij ZiNkraamzorg zijn onze kraamverzorgenden borstvoedinggecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van uw baby.

ZiNkraamzorg Klein Wonder heeft een eigen lactatiekundige in dienst: Astrid van Schaick. Zij kan ondersteuning bieden bij vragen. Als je gekozen hebt om na de bevalling borstvoeding te gaan geven, willen wij je daar graag goede ondersteuning in bieden, zowel in de periode dat je nog zwanger bent als in de periode tijdens en na de kraamtijd. Je kunt onze lactatiekundige bereiken door telefonisch contact op te nemen met Klein Wonder.

Kraamzorg in Waddixveen en Gouda
Wij danken Mieke voor haar goede zorgen en kijken erg goed terug op onze kraamtijd!“ Paul en Lies