NL

Regioteam Eilandspolder

Westlandgracht 27
1058 TK Amsterdam
088-77 88 588
Eilandspolder@zinkraamzorg.nl
Bevallingslijn: 06-10 91 75 44

ZiNkraamzorg Eilandspolder

Wanneer je kiest voor ZiNkraamzorg Eilandspolder, dan kies je voor kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren en zorgen dat je kraamtijd onvergetelijk zal zijn. Zij houden rekening met de wensen van jou en je gezin en fungeren tijdens de kraamweek als eerste hulp bij het verzorgen van je pasgeboren baby.

Bij ZiNkraamzorg Eilandspolder werkt een hecht team vankraamverzorgenden. Naast het vaste team van kraamverzorgenden met een regulier contract hebben wij ook een vaste groep met kraamverzorgenden die op freelance basis werkzaam zijn. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel opereren en optimaal aan een voorkeur voor een specifieke kraamverzorgende voldoen. ZiNkraamzorg Eilandspolder wordt geleid door een vast team van coördinatoren en werkt nauw samen met de omliggende regio's van ZiN.

Werkgebied ZiNkraamzorg Eilandspolder

ZiNkraamzorg Eilandspolder is werkzaam in Alkmaar, Heerhugowaard, Stompetoren, Schermerhorn en Zuid Schermer. Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

Kraamverzorgende bij wieg