NL

Regioteam ZiNkraamzorg Debuut

Postadres: Prins Bernhardweg 69, 3991 DE Houten
088-77 88 588

ZiNkraamzorg Debuut

Werkgebied ZiNkraamzorg Debuut

ZiNkraamzorg Debuut is werkzaam in de gemeenten Bunnik, Cothen, Driebergen Rijsenburg, Langbroek, Maarn, Odijk, Utrecht, Werkhoven, Wijk bij Duurstede en Zeist.

Woon je buiten deze gebieden? Neem contact op met onze Klantadviseurs. Wij helpen je graag verder.

kraamzorg ede & kraamzorg veenendaal

Team van kraamverzorgenden

ZiNkraamzorg Debuut heeft een professioneel team van kraamverzorgenden die in de regio wonen en werken. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren, goed opgeleid, bijgeschoold en hebben hart voor hun mooie vak. Zij hebben ervaring in het geven van kraamzorg in alle situaties en gebeurtenissen. Daarbijhouden wij rekening met de wensen van jou en je gezin en zullen je voor en tijdens de kraamweek adviseren en ondersteunen. Onze kraamverzorgenden vinden het heel belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor bevallingassisitentie en kraamzorg.

Specialiteiten

Borstvoeding - Lactatiekundige

Zoals alle kraamverzorgenden bij ZiNkraamzorg zijn onze kraamverzorgenden borstvoeding gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van uw baby. Ook heeft ZiNkraamzorg een lactatiekundige in dienst die bereikbaar is voor vragen of een persoonlijk consult vóór, tijdens en na je kraamtijd. Ook heeft zij lactatiekundig spreekuren waar je kunt binnenlopen. In het activiteitenoverzicht kun je zien wanneer en waar deze plaatsvinden.

Lactatiekundige Petra Jongeneel is bereikbaar op telefoonnummer: 06-23293715.