NL

Regioteam De Toekomst

Westlandgracht 27
1058 TK Amsterdam
088-77 88 588
detoekomst@zinkraamzorg.nl
Bevallingslijn: 06-10 91 75 44

ZiNkraamzorg De Toekomst

Werkgebied ZiNkraamzorg De Toekomst

ZiNkraamzorg De Toekomst/Wonderwereld is werkzaam in de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, TerAar, Oegstgeest, Rijnsburg, Wassenaar, Katwijk, Valkenburg, Voorschoten, Sassenheim, Noordwijk, Noordwijkerhout, Warmond, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Uithoorn, Voorhout en alle kleinere plaatsen in de directe omgeving.

Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op. Wij brengen je in contact met een vestiging dichtbij.

Wij hebben de zorg erg prettig ervaren, goede start kunnen maken met hulp van ZiNkraamzorg.“ Otto en Jelleke

Bijzondere Kraamtijd

Je bent zwanger en dat is een heel bijzondere gebeurtenis. Van harte gefeliciteerd! Een periode waarin veel geregeld moet worden. Eén van die dingen is het regelen van kraamzorg, want de bevalling en kraamtijd zorgen voor een ingrijpende periode in je gezin. ZiNkraamzorg De Toekomst wil je hier graag bij helpen. Via deze website kun je alle informatie vinden over de voorbereiding op de bevalling en de kraamperiode daarna. ZiNkraamzorg De Toekomst wenst je een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe.

Wanneer je ervoor kiest je kraamtijd door ZiNkraamzorg De Toekomst te laten verzorgen, dan kies je voor kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren en zorgen dat je kraamtijd onvergetelijk zal zijn. Zij houden rekening met de wensen van jou en je gezin en fungeren tijdens de kraamweek als eerste hulp bij het verzorgen van je pasgeboren baby. Bij ZiNkraamzorg De Toekomst werkt een hecht team van kraamverzorgenden en teamcoördinatoren. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel opereren en optimaal aan een voorkeur voor een specifieke kraamverzorgende voldoen. Wij werken nauw samen met de omliggende regio's van ZiNkraamzorg.

In de 7e maand van jouw zwangerschap zullen wij in een intakegesprek alles met je bespreken en je vragen beantwoorden. Je kunt je wensen en behoeften kenbaar maken en wij vertellen wat de kraamverzorgende voor je kan betekenen. Wanneer de bevalling of de kraamperiode start zal de kraamverzorgende er zijn en overleg je samen hoe de kraamperiode ingedeeld zal worden zodat het de periode zal worden die je voor ogen hebt. Zoals alle kraamverzorgenden bij ZiNkraamzorg zijn onze kraamverzorgenden borstvoeding gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van uw baby.