NL

Regioteam De Linde

088-77 88 588

ZiNkraamzorg De Linde

ZiNkraamzorg De Linde slaat haar vleugels uit over de gemeenten Hoogerheide, Bergen op Zoom, Halsteren, Tholen, Steenbergen, Dinteloord, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Oosterhout, enz. Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

Ook leveren wij kraamzorg in België.

baby kraamzorg breda/ kraamzorg bergen op zoom
Steeds weer een nieuw wonder, dat maakt kraamzorg zo bijzonder!“ Jeanine van Zon - kraamverzorgende

Team De Linde

Als een kraamverzorgende van team De Linde jullie kraamtijd mag verzorgen, dan kies je voor persoonlijke kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Team De Linde is een klein, zeer hecht team kraamverzorgenden met passie voor het vak. Natuurlijk zijn onze gediplomeerde kraamverzorgenden ervaren (enkelen al meer dan 25 jaar in het vak!), en goed bijgeschoold. Daarnaast geven ze graag persoonlijke zorg: zorg afgestemd op je eigen situatie. Ook je partner en oudere kinderen zullen aandacht van haar krijgen.

Het is misschien de eerste dag even wennen, een vreemd geizcht in huis. Maar je zal ervaren dat de kraamverzorgende snel haar weg vindt en een enorme steun en toeverlaat voor jullie zal zijn in de kraamtijd. Ze bewaakt de gezondheid van moeder en baby, is gespecialiseerd in het begeleiden van de borstvoeding, ze werkt nauw samen met de verloskundigen in de regio, en laat het huishouden doordraaien zodat jullie samen alle aandacht op jullie kindje kunnen richten. En natuurlijk voorziet ze jullie van goede en handige tips.

Zo krijgt je hele gezin de beste start!

kraamverzorgende voor kraamzorg in breda/bergen op zoom
Vooral de betrokkenheid naar onze oudste dochter Lieke was hartverwarmend.“ Patrick, Hester, Lieke en Rik

Samenwerkingpartners

bekijk alles