NL

Regioteam De Linde

Kade 6 (op afspraak)
4651 BS Steenbergen
088-77 88 588
info@zinkraamzorg.nl
Bevallingslijn: 06-10 91 75 44

ZiNkraamzorg De Linde

ZiNkraamzorg De Linde slaat haar vleugels uit over de gemeenten Hoogerheide, Bergen op Zoom, Halsteren, Tholen, Steenbergen, Dinteloord, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Oosterhout, enz. Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

Ook leveren wij kraamzorg in België.

Steeds weer een nieuw wonder, dat maakt kraamzorg zo bijzonder!“ Jeanine van Zon - kraamverzorgende

Team De Linde

Als een kraamverzorgende van team De Linde jullie kraamtijd mag verzorgen, dan kies je voor persoonlijke kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Team De Linde is een klein, zeer hecht team kraamverzorgenden met passie voor het vak. Natuurlijk zijn onze gediplomeerde kraamverzorgenden ervaren (enkelen al meer dan 25 jaar in het vak!), en op alle nieuwigheidjes goed bijgeschoold. Daarnaast geven ze graag persoonlijke zorg: ze stemmen de zorg af op je eigen unieke situatie. Ook je partner en oudere kinderen zullen aandacht van haar krijgen.

Het is misschien de eerste dag even wennen, een "vreemde" in huis. Maar je zal ervaren dat de kraamverzorgende snel haar weg zal vinden en een enorme steun en toeverlaat voor jullie zal zijn in de kraamtijd. Naast het verwennen heeft ze veel informatie en tips voor jullie. Ze bewaakt de gezondheid van moeder en kind, is gespecialiseerd in het begeleiden van de borstvoeding, ze werkt nauw samen met de verloskundigen, en laat het huishouden doordraaien zodat jullie samen alle aandacht op jullie kindje kunnen richten.

Zo krijgt je hele gezin de beste start!

ZiNkraamzorg De Linde wordt geleid door regiomanager Ingrid Willems. Ze wordt ondersteund door teamcoördinator Jeannette Simons. Doordat zij alle twee uit de zorg komen, weten ze waar ze het over hebben. Ook dit kleine team zorgt voor een persoonlijke aanpak: ze staan open voor al uw vragen via telefoon of WhatsApp.

We werken nauw samen met de omliggende regio's van ZiNkraamzorg. Hierdoor kunnen wij flexibel opereren en zeer regelmatig aan een voorkeur voor een specifieke kraamverzorgende voldoen.

Wij wensen jullie een onbezorgde kraamtijd en een goede start! Graag tot ziens,

Kraamverzorgenden van Team De Linde, Teamcoördinator, en Regiomanager.

Vooral de betrokkenheid naar onze oudste dochter Lieke was hartverwarmend.“ Patrick, Hester, Lieke en Rik

Samenwerkingpartners

bekijk alles