NL

Regioteam Cuidado

Medisch Centrum Artois, Artoislaan 8
5627 JB Eindhoven (op afspraak)
088-77 88 588
zuiden@zinkraamzorg.nl
Bevallingslijn: 06-10 91 75 44

ZiNkraamzorg Cuidado

Team Cuidado slaat haar vleugels uit over de gemeenten; Eindhoven, De Kempen, Bergeijk, Valkenswaard, Leende, Maarheeze, Budel, Veldhoven, Waalre, Geldrop, Helmond enz. Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

Ook leveren wij zorg in België, o.a. in de gemeenten Hamont-Achel, Neerpelt, Overpelt en Lommel.

Zorgen moet je niet maken, maar gewoon doen!“ Maya van Berkel - kraamverzorgende

Team Cuidado

Als een kraamverzorgende van team Cuidado jullie kraamtijd mag verzorgen, dan kies je voor persoonlijke kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Team Cuidado is een klein, zeer hecht team kraamverzorgenden met passie voor het vak. Natuurlijk zijn onze gediplomeerde kraamverzorgenden zeer ervaren (enkelen al meer dan 25 jaar in het vak!), en op alle nieuwigheidjes goed bijgeschoold. Maar daarnaast geven ze vooral graag persoonlijke zorg; ze stemmen de zorg af op uw eigen unieke situatie. Ook je partner en oudere kinderen zullen aandacht van haar krijgen.

Het is misschien de eerste dag even wennen, een "vreemde" in huis. Maar je zal ervaren dat de kraamverzorgende snel haar weg zal vinden en een enorme steun en toeverlaat voor jullie zal zijn in de kraamtijd. Naast het verwennen heeft ze veel informatie en tips voor jullie. Ze bewaakt de gezondheid van moeder en kind, is gespecialiseerd in het begeleiden van de borstvoeding, ze werkt nauw samen met de verloskundigen, en laat het huishouden doordraaien zodat jullie samen alle aandacht op jullie kindje kunnen richten.

Zo krijgt je hele gezin de beste start!

Quote gezin
We waren onzeker, maar door de goede zorgen van Gerda D. waren we snel zelfverzekerd genoeg!“ Jesref, Ellen, en Sascha

Samenwerkingpartners

bekijk alles