NL

Regioteam Almere

Edvard Munchweg 33
1328 MB Almere
088-77 88 588

ZiNkraamzorg Almere

ZiNkraamzorg Almere is werkzaam in de gemeenten Almere, Apeldoorn, Beemte Broekland, Biddinghuizen, Blaricum, Bussum, Dronten, Ermelo, Garderen, Harderwijk, Hierden, Hoog Soeren, Huizen, Kortenhoef, Laren (NH), Lelystad, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nunspeet, Putten, Radio Kootwijk, Swifterbant, Uddel, Ugchelen, Weesp, Wenum Wiesel en Zeewolde. Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging van ZiN dichtbij in de buurt.

Team Almere

Als een kraamverzorgende van team Almere jullie kraamtijd mag verzorgen, dan kies je voor persoonlijke kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Team Almere is een klein, zeer hecht team kraamverzorgenden met passie voor het vak. Natuurlijk zijn onze gediplomeerde kraamverzorgenden zeer ervaren (enkelen al meer dan 25 jaar in het vak!), en worden op alle nieuwe ontwikkelingen zo goed mogelijk bijgeschoold. Maar daarnaast geven ze vooral graag persoonlijke zorg; ze stemmen de zorg af op julie eigen unieke situatie. Ook je partner en oudere kinderen zullen aandacht van haar krijgen.

Het is misschien de eerste dag even wennen, een "vreemde" in huis. Maar je zal ervaren dat de kraamverzorgende snel haar weg zal vinden en een enorme steun en toeverlaat voor jullie zal zijn in de kraamtijd. Naast het verwennen heeft ze veel informatie en tips voor jullie. Ze bewaakt de gezondheid van moeder en kind, is gespecialiseerd in het begeleiden van de borstvoeding, ze werkt nauw samen met de verloskundigen, en laat het huishouden doordraaien zodat jullie samen alle aandacht op jullie kindje kunnen richten.

Zo krijgt je hele gezin de beste start!

De kraamweek is jullie feestje en aan dit feestje mag ik met veel plezier deelnemen en op gepaste afstand bijwonen.“ Tattjan, kraamverzorgende

Specialiteiten

  • Als je poliklinisch gaat bevalling in het Ziekenhuis Ter Gooi in Blaricum of Meander Medisch Centrum en per 1 september 2016 ook in het Flevoziekenhuis kunnen wij vroegtijdig bevallings assistentie verzorgen. Hierin hebben we een goede samenwerking met de verloskundige zodat we zowel jullie als de verloskundige kunnen assisteren bij de bevalling. Na de bevalling gaat de kraamverzorgende mee naar huis en helpt jullie op weg, ook al is dat midden in de nacht.
  • Gespecialiseerde zorg na een complexe bevalling bij bijvoorbeeld een keizersnede. Zodat je eerder naar huis mag vanuit het ziekenhuis.
  • Verhuur van Philips Avent borstkolven
  • We hebben in het team Engels sprekende kraamverzorgenden mocht de Nederlandse taal lastig zijn

Borstvoeding Lactatiekundige

Zoals alle kraamverzorgenden bij ZiNkraamzorg zijn ook de kraamverzorgenden van Team Almere allemaal borstvoedinggecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van je baby. Ook heeft ZiNkraamzorg Almere een lactatiekundige in dienst die bereikbaar is voor vragen of een persoonlijk consult vóór, tijdens en na je kraamtijd. Ook geeft zij informatie avonden over borstvoeding om jou en je partner goed te kunnen informeren over het geven van borstvoeding. In het activiteitenoverzicht kun je zien wanneer en waar deze plaatsvinden. Mocht je flesvoeding gaan geven, dan kunnen onze kraamverzorgende jullie uiteraard hierin ook voorzien van de juiste informatie.

Lactatiekundige Petra Jongeneel is bereikbaar op telefoonnummer: 06-23293715.

Samenwerkingpartners

bekijk alles