NL

Lang leve de hormonen….

Onze collega Amy werkt als teammanager bij ZiNkraamzorg en is in blijde verwachting van haar eerste kindje. In deze blog lees je hoe Amy haar zwangerschap tot nu toe ervaart.

Misselijk, duizelig en moe

Nadat ik erachter kwam dat ik zwanger was, leek het wel of mijn lichaam een ‘go’ kreeg om de zwangerschapskwaaltjes toe te laten. De dagen stonden in het teken van misselijkheid, duizeligheid en extreme vermoeidheid. Gelukkig nemen de kwaaltjes inmiddels wel wat af. Zo nu en dan heb ik nog een piekje (of eigenlijk een dal ;)). Het enige wat weer terug is van weggeweest en tot op heden wekelijks vaste prik is, is de migraine! Lang leve de ‘hormonen’!

Mijn lichaam gaf een ‘go’ om de zwangerschapskwaaltjes toe te laten.“ Amy, teammanager ZiNkraamzorg

Lang leve yoga

Een van de kwaaltjes waar ik zo nu en dan last van heb is rugpijn. Gelukkig had mijn collega teammanager Emma een goede tip: Yoga! Samen met haar heb ik een aantal oefeningen gedaan en het hielp! Mijn goede voornemen is dan ook om dit vaker te doen. En wie weet geef ik mij zelfs op voor zwangerschapsyoga...

Yoga

Volg mijn ervaringen

Wil je op de hoogte blijven van mijn ervaringen tijdens mijn zwangerschap en kraamweek? Houd mijn blogs en vlogs in de gaten!

Lieve groetjes,

Amy, Teammanager ZiNkraamzorg

 • Collega Amy is zwanger

  Terugblik op de bevalling

  Teamcoach Amy is twee maanden geleden bevallen van een prachtige dochter. In haar laatste blog blikt ze terug op haar bevalling.

  Ontdek meer
 • Collega Amy is zwanger

  Bijna....!

  Teammanager Amy is inmiddels 38 weken zwanger. Ze bereidt zich langzaam voor op haar bevalling. Spannend!

  Ontdek meer
 • Collega Amy is zwanger

  Nesteldrang

  Amy krijgt inmiddels al een beetje last van nesteldrang. Hoog tijd dus om het kinderkamertje aan te pakken. Bekijk snel haar laatste vlog!

  Ontdek meer