NL

Teammanager Amy is zwanger!

Zo bijzonder… Onze collega Amy werkt als teammanager bij ZiNkraamzorg en is in verwachting! Zij gaat de komende maanden haar ervaringen met ons delen via blogs en vlogs. In deze blog stelt zij zich eerst even voor.

Even voorstellen

Mijn naam is Amy van den Akker. Ik ben bijna 28 jaar en ik woon in de omgeving van Utrecht samen met mijn vriend Robin en mijn hond Siebe. Ik werk met heel veel plezier bij ZiNkraamzorg. Zes jaar geleden ben ik begonnen als kraamverzorgende. Wat een ontzettend mooie, intieme maar soms ook verdrietige momenten maak je mee. Inmiddels ben ik doorgegroeid als teammanager van 2 hele leuke teams!

Ik neem jullie mee in alle fases van mijn zwangerschap. De leuke en minder leuke momenten. Want ook dat is zwanger zijn!“ Amy, teammanager ZiNkraamzorg

Met ups-and-downs

Op dit moment ben ik 13 weken zwanger! Dat betekent dat we door de cruciale (en spannende!) fase heen zijn. Mijn doel is om de komende maanden jullie mee te nemen in alle fases die komen kijken bij een zwangerschap. Dit zullen vrolijke dingen zijn, maar wellicht ook soms minder leuke dingen. Want ook dat is zwanger zijn! Met ups-and-downs…

Misschien herken je jezelf wel in een aantal onderwerpen die voorbij zullen komen. Of wellicht heb je tips voor mij of andere zwangere dames? Laat het weten in de opmerkingen.

Volg mijn ervaringen

Wil je op de hoogte blijven van mijn ervaringen tijdens mijn zwangerschap en kraamweek? Houd mijn blogs en vlogs in de gaten!

Lieve groetjes,

Amy, Teammanager ZiNkraamzorg