NL

Vind je mijn buik ook zo opgezwollen?

Onze collega Amy werkt als teammanager bij ZiNkraamzorg en is in blijde verwachting van haar eerste kindje. In deze blog lees je hoe Amy maar liefst vier zwangerschapstesten nodig had om echt te beseffen dat ze zwanger is!

Moet ik misschien wat gezonder gaan eten?

Daar zaten we dan tegenover elkaar na het avondeten. Moet je eens zien hoe mijn buik is opgezwollen, zei ik tegen Robin. Misschien moet ik weer wat gezonder gaan eten? Waarop Robin zei: “joh ben je niet zwanger”? Nee joh, riep ik direct terug. Tijdens het uitlaten van de hond zaten we er nog verder over te praten en we maakten er wat grapjes over. Toch begon het wat te ratelen in mijn hoofd en zocht ik op het internet over de eerste symptomen. Het zou kunnen…

Ik zocht op internet wat de eerste symptomen van een zwangerschap zijn. Het zou zo maar eens kunnen......“ Amy, teammanager ZiNkraamzorg

Bezoekje aan de Etos

De volgende ochtend kon ik het toch niet laten om voor mijn werk even naar de Etos te rijden (met een blaas die op knappen stond). Stipt om 8.00 uur bij de Etos zei ik tegen de verkoopster: ik zal maar met de deur in huis vallen, ik wil graag een zwangerschapstest. Ze begon een beetje te glimlachen en ging alle testen uitleggen. Ik dacht hup de goedkoopste.

Nou, daar zat ik dan thuis op de wc.. half lezend hoe zo’n test werkt (ik heb weinig geduld) begonnen ondertussen de vakjes blauw te kleuren. Ik zal je vertellen, ik heb denk ik wel 10x de zin opnieuw gelezen van de gebruiksaanwijzing voordat ik overtuigd was dat de test dus positief was uitgevallen. Ik ben voor de zekerheid nog een keer naar de Etos gereden om nog een andere test te kopen, ook die was hartstikke positief. Ik ben dus echt zwanger!

Ik liep die dag rond met een geheim dat alleen IK nog wist!“ Amy, Teammanager ZiNkraamzorg

Een origineel verjaardagscadeau

Die dag heb ik de hele dag nog gewerkt en liep ik met een geheim rond dat alleen IK nog wist! Nietsvermoedend kwam ’s avonds Robin thuis, die overigens ook nog eens jarig was. Ik gaf hem een cadeautje met de positieve testen en babysokjes die ik nog even snel gekocht had. Terwijl ik het hem gaf, zei ik tegen hem: origineler kan ik niet zijn met je verjaardag!

Om te weten hoe lang ik zwanger was mocht Robin ’s avonds nog een keer naar de Etos. Ik heb dus voor de zekerheid vier testen gedaan. Nu kan ik er echt niet meer omheen: ik ben zwanger!“ Amy, Teammanager ZiNkraamzorg

Volg mijn ervaringen

Wil je op de hoogte blijven van mijn ervaringen tijdens mijn zwangerschap en kraamweek? Houd mijn blogs en vlogs in de gaten!

Lieve groetjes,

Amy, Teammanager ZiNkraamzorg