NL

Gewoon goede kraamzorg van ZiN

Je merkt het misschien al: wij zijn duidelijk en draaien er niet om heen. Niet om die prachtige kraamtijd, maar ook niet om de momenten waarop het minder gaat. Dus of het nou die roze wolk is of anders loopt, jij en je baby (of we bedoelen eigenlijk: je héle gezin) krijgen gewoon een goede kraamtijd. Beloofd!

Jouw gezin verdient gewoon goede kraamzorg!

Dit is wat wij je beloven:

  • Je kunt volop genieten van je baby en rustig wennen aan het moederschap. Ondertussen zorgen wij dat alles eromheen goed geregeld is.
  • Je kunt vertrouwen op goede zorg voor jou en je baby, een paar professionele handen aan het kraambed en adviezen waar je nieuwe leven gemakkelijker van wordt.
  • Je kunt je heerlijk laten vertroetelen. Houd er wel rekening mee dat je kraamverzorgende kordaat handelt en soms ook een beetje streng is als dat beter is voor jouw gezondheid of die van je baby.
  • Je kunt schaamteloos en helemaal jezelf zijn in de (kwetsbare) kraamtijd. We passen ons aan je aan en vinden niets gek.
  • Goed om te weten: we hebben ons gespecialiseerd in kraamzorg na een complexe bevalling.
  • Aan het eind van de kraamweek, als je kraamverzorgende vertrekt, ben je er klaar voor om zelf de zorg voor je kindje op je te nemen.

Jij en ZiNkraamzorg, de juiste combinatie?

Laten we elkaar leren kennen. Kijken of het klikt tussen ons. Dat is ontzettend belangrijk in die bijzondere, maar ook kwetsbare kraamtijd. We horen graag wat jij belangrijk vindt bij je bevalling, in de kraamweek en voor jouw baby. Of je borstvoeding of flesvoeding wilt geven, over eventuele eerdere ervaringen met kraamzorg, wat je twijfels en angsten zijn en hoe we je daarbij kunnen helpen.

Op onze beurt vertellen we jou wat je van ons kunt verwachten, wie de kraamverzorgenden bij jou uit de buurt zijn en wat je verder maar wilt weten. We vinden geen vraag te gek; je krijgt overal antwoord op.