NL

Daar is ze dan!

Collega en teamcoach Amy is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Met haar blogs en vlogs deelt ze hoe zij haar zwangerschap ervaart.

En deze keer heeft Amy goed nieuws! De kleine is geboren. Lees er alles over in haar laatste blog.

Een snelle bevalling

In mijn vorige blog schreef ik dat ik maandag 24 juni ingeleid zou gaan worden. Alsof ons meisje het aanvoelde: van zaterdag op zondag kreeg ik spontaan weeën. Na een hele snelle bevalling was ze daar dan: Mégan! Geboren op zondag 23 juni, 11.13 uur. Ze woog 2362 gram en was 44 cm. Ze deed het heel goed tijdens de bevalling. En nu ook nog: ik geef borstvoeding en het lijkt alsof ze de ‘schade’ aan het inhalen is. Ze groeit als kool!

Een kraamweek met een traan maar vooral met heel veel de slappe lach.“ Amy, teamcoach ZiNkraamzorg

Naar huis!

Na 2 dagen mochten we al het ziekenhuis verlaten. Lekker naar huis. Eenmaal thuis gekomen kregen wij kraamzorg van mijn collega Jenneke. Jenneke maakte heerlijke fruitbowls. Eén keer zat er wat langer tijd tussen. Jenneke stelde toen weer voor om een fruitbowl te maken. Waarop Robin zei: “Ik dacht dat je het nooit meer zou maken”. Waarop Jenneke voor de grap een megabowl voor hem maakte. Een kraamweek met een traan, maar vooral ook met heel veel de slappe lach!

Ervaringen

Wil je op de hoogte blijven van mijn ervaringen tijdens mijn zwangerschap en kraamweek? Houd mijn blogs en vlogs in de gaten!

Lieve groetjes,

Amy, Teamcoach ZiNkraamzorg

 • Yoga

  Collega Amy is zwanger

  Lang leve de hormonen

  Hoewel collega en teammanager Amy helemaal in de wolken is, heeft ze ook last van zwangerschapskwaaltjes. Welke? Lees maar mee!

  Ontdek meer
 • Collega Amy is zwanger

  Plopjes in mijn buik!

  Inmiddels is Amy al weer 18 weken zwanger. En vannacht maakte ze iets heel speciaals mee. Kijk je mee?

  Ontdek meer
 • Collega Amy is zwanger

  Terugblik op de bevalling

  Teamcoach Amy is twee maanden geleden bevallen van een prachtige dochter. In haar laatste blog blikt ze terug op haar bevalling.

  Ontdek meer