NL

Daar is ze dan!

Collega en teamcoach Amy is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Met haar blogs en vlogs deelt ze hoe zij haar zwangerschap ervaart.

En deze keer heeft Amy goed nieuws! De kleine is geboren. Lees er alles over in haar laatste blog.

Een snelle bevalling

In mijn vorige blog schreef ik dat ik maandag 24 juni ingeleid zou gaan worden. Alsof ons meisje het aanvoelde: van zaterdag op zondag kreeg ik spontaan weeën. Na een hele snelle bevalling was ze daar dan: Mégan! Geboren op zondag 23 juni, 11.13 uur. Ze woog 2362 gram en was 44 cm. Ze deed het heel goed tijdens de bevalling. En nu ook nog: ik geef borstvoeding en het lijkt alsof ze de ‘schade’ aan het inhalen is. Ze groeit als kool!

Een kraamweek met een traan maar vooral met heel veel de slappe lach.“ Amy, teamcoach ZiNkraamzorg

Ervaringen

Wil je op de hoogte blijven van mijn ervaringen tijdens mijn zwangerschap en kraamweek? Houd mijn blogs en vlogs in de gaten!

Lieve groetjes,

Amy, Teamcoach ZiNkraamzorg

 • Collega Amy is zwanger

  Zwanger in Lapland!

  Collega Amy is inmiddels 19 weken zwanger. En deze week kan ze iets van haar bucketlist afstrepen, namelijk op vakantie naar Lapland! Kijk snel mee!

  Ontdek meer
 • Collega Amy is zwanger

  De 20 weken echo!

  Amy is deze week 20 weken zwanger. Tijd dus voor de 20 weken echo! Een spannende echo maar ook heel fijn om haar kleintje weer te zien. Kijk snel mee!

  Ontdek meer
 • Collega Amy is zwanger

  Plopjes in mijn buik!

  Inmiddels is Amy al weer 18 weken zwanger. En vannacht maakte ze iets heel speciaals mee. Kijk je mee?

  Ontdek meer