NL

Blij met gewoon goede kraamzorg

Of het nou de roze wolk is of anders loopt, je wilt gewoon goede kraamzorg. En die krijg je van ons! Je merkt het snel genoeg: wij zijn duidelijk en draaien er niet om heen. Niet om de prachtige kraamtijd, maar ook niet om de momenten waarop het minder gaat. Jij en je baby (of we bedoelen eigenlijk: je hele gezin) krijgen een rechtdoorzee kraamverzorgende die goed voor jullie zorgt en jullie lekker verwent. Beloofd!

Wat we jullie als gezin beloven

Aandacht voor partner en gezin

De kraamverzorgende houdt rekening met de behoeftes van je partner, geeft vol overgave aandacht aan oudere kinderen en eventuele huisdieren. En ze begeleidt je hele gezin bij de misschien wat moeilijkere momenten.

Wat we jullie als gezin beloven

Ondersteuning voor jou en je partner bij de bevalling

Weet je partner het even niet meer? De kraamverzorgende houdt jullie beiden in de gaten. Ze moedigt je aan bij de weeën en geeft je partner tips en eventueel een glas water als die wit wegtrekt.

Wat we jullie als gezin beloven

Groeien in je rol

Een rijk gevoel: terwijl moeder heerlijk in bed ligt, verzorgt partner de baby. Met humor en eerlijkheid helpt de kraamverzorgende jou als partner groeien in je nieuwe rol.

Wat we jullie als gezin beloven

Bijzondere tijd voor broertjes en zusjes

Oudere broertjes en zusjes krijgen alle gelegenheid om te wennen aan de baby en mee te genieten van verwennerij.

Eén kraam-verzorgende
in je kraamtijd

Je kraamverzorgende komt bij je vanaf het moment dat je bevalt tot het moment dat je zonder kraamzorg verder kunt. Door omstandigheden kan het soms anders lopen, maar één kraamverzorgende voor jouw gezin, daar doen wij ons best voor. En daarom werkt je kraamverzorgende zo nodig een dagje (of nachtje) extra. Zodat jij je snel op je gemak voelt met haar in huis, want er is al genoeg om aan te wennen.

Top vijf voordelen

Andere bijzondere mensen, gebeurtenissen & verhalen