NL

Kraamverzorgende over de vloer

Iedereen is anders. Elke ouder, elke baby, elk huishouden. Je kraamverzorgende heeft in een mum van tijd door wat voor jouw gezin werkt en nodig is.

Zij is een soort professionele kameleon en past zich gemakkelijk aan de behoeften van jouw gezin aan. Natuurlijk doet ze waarvoor ze komt (zorg voor moeder en kind), maar ze helpt jullie hele gezin op weg met wat je maar nodig hebt die eerste dagen. Dat betekent niet alleen dat je goede kraamzorg krijgt, maar ook je privacy. Er is altijd wel iets dat zij elders in je huis kan doen, terwijl jij rust of slaapt.

Laat je kraamverzorgende weten wat je nodig hebt en belangrijk vindt . Daar vraagt ze je ook naar, dus grijp die kans om je wensen aan te geven. Heb je al een of meer oudere kinderen, dan kan ze die betrekken bij de zorg voor de baby of even onder haar hoede nemen. Worden de kraamtranen jou (of je partner) teveel? Dan is ze er voor je. Wil je dat de kraamvisite naar huis gaat, dan kan zij dat tactvol voor je regelen. Laten we dit afspreken: geen vraag is te gek. Als iets niet mogelijk of verstandig is, laat je kraamverzorgende het jou heus weten. Trouwens, je mag bij ZiNkraamzorg ook altijd even met ons bellen.

gezin waarbij een kraamverzorgende over de vloer is