NL

Hulpmiddelen bestellen

Bedverhogers, een digitale weegschaal of een losse rugsteun voor je bed nodig? Waar je ook woont, onze samenwerkingspartner Medipoint bezorgt hulpmiddelen kosteloos bij je thuis en haalt ze ook weer kosteloos bij je op. Sommige hulpmiddelen, zoals bedklossen, leen je gratis en andere huur je.

bed op verhogers
Huur gratis bedverhogers

Tijdens je intake voor de kraamzorg, kun je vragen stellen over de hulpmiddelen die je nodig hebt. Met klossen (ook wel bedverhogers of bedklossen genoemd) breng je je bed op hoogte.

Medipoint levert de hulpmiddelen zoals bedklossen in heel Nederland op de dag en het adres dat je zelf aangeeft. Er zijn geen kosten verbonden aan het huren van een bedverhoger en een ondersteek wordt altijd kosteloos meegeleverd. De afleverdatum die je in het formulier kiest is een gegarandeerde datum. Om te weten op welk tijdstip ze de spullen komen leveren, kun je op de afleverdag 's ochtends bellen met het klantcontactcentrum van Medipoint: 088- 10 20 100.

Heb je de hulpmiddelen niet meer nodig, dan komt Medipoint de spullen weer kosteloos bij je ophalen.

Hulpmiddelen bestellen bij Medipoint

                 Borstkolf huren?

                 Naast adviezen van je kraamverzorgster en eventueel van onze lactatiekundige, kan het noodzakelijk zijn dat je bij gaat kolven om de melkproductie te stimuleren. Dan heb je een borstkolf nodig.

                 Al onze vestigingen verhuren electrische Medela borstkolven voor professioneel gebruik tijdens de kraamperiode. Zo hoef jij (of je partner) niet op stel en sprong op zoek naar een kolfapparaat, maar kun je die eenvoudig via ZiNkraamzorg huren.

                 Wil je meer weten over de borstkolven die wij verhuren of direct een kolfapparaat bestellen?