NL

Verhuur Medela borstkolf

Een pasgeborene kan nog weinig, maar meestal kan het één ding als de beste: drinken aan de borst. Zodra de navelstreng is doorgeknipt en het kleintje ingewikkeld in doeken bij je ligt, begint het vaak al te happen voor de eerste slokken. Als je voor borstvoeding kiest, zal de verloskundige of kraamverzorgende dit ook direct begeleiden. Voordat je het weet ligt die kleine gulzig te drinken waarna het moe maar voldaan in slaap valt.

In de dagen daarna komt het erop aan: komt de borstvoeding goed op gang en is het voldoende om je kind te voeden. Naast adviezen van de kraamzorg en eventueel onze lactatiekundigen, kan het noodzakelijk zijn bij te kolven om de melkproductie te stimuleren. En...niets is zo erg als dat je partner stel op sprong op zoek moet naar een kolf. En dan niet zo´n huis-tuin-en-keuken-apparaat, maar een echte goede kolf.

Om je dit leed te besparen, verhuren al onze vestigingen electrische Medela borstkolven voor professioneel gebruik. De dubbele borstkolf Medela Symphony is uitstekend voor het op gang brengen van de borstvoeding. De kolf wordt over het algemeen alleen tijdens de kraamperiode verhuurd; voldoende tijd om de borstvoeding op gang te brengen en eventueel voor je partner om rustig op zoek te gaan naar een kolf die langere tijd gehuurd kan worden (of gekocht, als je langer borstvoeding gaat geven).

Je betaalt €2,50 per dag huur en koopt een dubbele afkolfset voor plaatsing op de borst van €37,50. De kosten worden later met de borg van €100,- verrekend. Om zeker te zijn dat een kolf nog op voorraad ligt, adviseren wij u eerst te bellen met het team in jouw regio.

Direct naar het bestelformulier