NL

Borstkolf huren

Een pasgeborene kan nog weinig, maar meestal kan het één ding als de beste: drinken aan de borst. Zodra de navelstreng is doorgeknipt en het kleintje ingewikkeld in doeken bij je ligt, begint het vaak al te happen voor de eerste slokken. Als je voor borstvoeding kiest, zal de verloskundige of kraamverzorgende dit ook direct begeleiden.

Soms kan het nodig zijn om te kolven in je kraamtijd. Bijvoorbeeld om de melkproductie goed op gang te brengen. Misschien wil je gaan kolven omdat je weer aan het werk gaat. Misschien wil of kan je baby niet aan de borst drinken en wil je toch moedermelk aan je baby geven. Ook dan is kolven een mooie oplossing.

Professionele borstkolf (Philips Avent) huren in de kraamtijd

Een professionele borstkolf is het meest krachtig. Meestal is de borstvoeding daarmee na een week goed op gang. Wij bieden je de mogelijkheid om via onze partner Medipoint een Philips Avent kolf te huren.

Je bestelt de borstkolf via 088-1020100.
Het kolfapparaat wordt binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Je huurt de kolf voor minimaal 2 weken.

Kosten
De kosten voor het startpakket zijn € 109,-. Daarvoor krijg je:

  • 2 weken huur professionele Philips Avent borstkolf
  • Dubbele afkolfset
  • De kolf thuis bezorgd

Je betaalt de huur achteraf. Na 2 weken betaal je € 2,50 per dag. Na gebruik kun je de kolf inleveren in elke Medipoint winkel, of Medipoint haalt de kolf bij jou thuis op (bij ophalen zijn de kosten € 7,50).